En Fa   

فرآوری و بسته بندی میگو

بازگشت

شرکت کاسپین کیان پاد با بهره گیری از کارشناسان با تجربه خود و با اعمال تمامی استاندارد های بین المللی فرآوری و بسته بندی و انجماد میگو توانست در سال های اخیر نسبت به ایجاد سیستم بهینه در این خصوص با تأکید بر اصول کنترل کیفی و بهداشتی در راستای تولید محصولی صادراتی اقدام نماید. در همین راستا به کارگیری کلیه دستور العمل های استاندارد از مرحله صید تا انجماد و نگهداری در سردخانه با تأکید بر مدیریت زنجیره سرد، مد نظر قرار گرفته است.
در همین راستا مدیریت و اجرای حفظ زنجیره سرد از صید تا عمل آوری، پیاده سازی سیستم کنترل کیفی و مستند سازی و پیاده سازی سیستم کد رهگیری از استخر تا سردخانه را با بالاترین استاندارد های جهانی اجرائی نموده است.